Winkel & Horeca

Start de dag met een gezond ontbijtje, drink koffie met wat lekkers. Kies voor de lunch uit verse broodjes, salades en soepen. Iets lekkers voor de borrel en sluit de dag af met een makkelijke kant-en-klaar maaltijd. Maar ook snacks, bier, wijn en frisdrank, boeken, verzorgingsproducten en keukenaccessoires,  Alles serveren wij uit op het terras, de bar of leestafel, of neem het mee voor onderweg of thuis.

Ons menu

Werkplek & Vergaderruimte

Van maandag tot en met vrijdag zijn de plekken achterin de winkel gereserveerd om te werken. Het huren van een werkplek kan per uur of per dag. Vergaderen met een grotere groep, een workshop organiseren of privé overleg? Huur dan onze vergaderruimte. In het weekend is werken uitsluitend mogelijk in onze vergaderruimte op basis van het werkplek concept. De overige plekken zijn dan bestemd voor horeca en hier geldt dan een “no laptop” beleid.

Meer informatie of reserveren?

WERKPLEKKEN

€5,- per uur / €20,- per dag

Inclusief onbeperkt koffie en thee. Gratis gebruik van wifi, printer en belhok.

Het tarief is €5,- p/ uur per persoon inclusief onbeperkt koffie en thee. Het eerste uur wordt altijd berekend en daarna rekenen we per kwartier af, met een maximum van €20,- per dag. Bedragen zijn inclusief 21% btw. Reserveren is niet nodig. Een werkplek huren voor meerdere personen is mogelijk.

VERGADERRUIMTE

v.a. €37,50 per uur

De afgelosten ruimte is geschikt voor ±16 personen. In overleg meer mogelijk.

Gebruik van beamer, flip-over en televisiescherm is inbegrepen. Consumpties kunnen los besteld worden, afhankelijk van je wensen kunnen wij ook een inclusief prijs of arrangement samenstellen. Neem bij voorkeur per email contact met ons op voor meer informatie of het plaatsen van een reservering.

Zakelijk lunchen?
Bestel en haal op.

Bestellen

Volg ons op instagram